Cukkini, patiszon hűvös pincében hány hétig áll el?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 12:11
1/5 anonim válasza:
kb. 4-5 hét mire el kezd penészedni a szárnál vagy a felfekvésnél, de kb 1-2 hét amíg jó minőségű marad. Addig kell leszedni amíg a körmöd könnyen beleszalad és zöld nyomot hagy.
2/5 anonim válasza:
Ezt nem tudom,de érdemes lenne télire fagyóba elrakni, ha van. Tavaly csináltam cukkinikrémet (google) Hát mennyei. Kipróbáltam fagyasztva, milyen lehet felengedve, hát ennivaló, az biztos. Így kíváló téli vitamin.
3/5 anonim válasza:
Tény, hogy télire nem tudsz patiszont betárazni. Ha a legutolsó leszedés október közepe (az első fagyok), akkor jó ha november végén még eszel belőle kirántva. Tökfőzeléknek tök mindegy mikor reszeled le, de tény, hogy a túlérett, kemény tök nem kifejezetten jó móka hámozás és reszelés szempontjából. Ha késve szeded le már nem lesz puha idővel, de ha puhán szeded le nem fog egyhamar megkeményedni.
4/5 anonim válasza:
Ahogy az első válaszban áll, nem rothadnak meg egy hónapig, de gyakorlatilag a nagyobb méretűek, érettebbek fogyasztható minőségben 1-2 hétig bírják, utána már nagyon leromlik a minőségük, megsárgulnak, megvénülnek. A kicsik, fiatalabbak már 1 hét után sem igaziak.
5/5 anonim válasza:
Hamar kemény lesz a héja sajna.
Az igazi bébi méretű a rántanivaló, hűtőbe 1 hétig volt, és felhasználtam.
Többiek írták már, hámozás, gyalulás, és a fagyasztóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!