Kezdőoldal » Otthon » Kert » Csepelen hol lehet meggyet/cse...

Csepelen hol lehet meggyet/cseresznyet szedni?

Figyelt kérdés

2014. jún. 29. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Kimész a kertedbe és az évvel ezelőtt ültette fáidról leszeded.

Vagy lopni akarsz ? Mert akkor úgy kérdezd.

2014. jún. 29. 21:39
 2/7 A kérdező kommentje:
az nem lopas hogy a nyilt utcan all egy meggyfa es leszedegetek rola egy ket szemet.. :) szolj ha az lopas.
2014. jún. 29. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Olyan túl gyakran nem láttam még nyílt utcán álló meggyfát, főleg nem a fővárosban. :D
2014. jún. 29. 22:28
 4/7 A kérdező kommentje:
akkor kenytelen vagyok venni a piacon:DDD
2014. jún. 29. 22:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van az utcán cseresznyefánk. És útáljuk az olyan nyomorultakat, akik zacskóval jönnek, ágastól törik. Aki odajön, levesz pár szemet, megeszi, esetleg visz egy kis marékkal azzal semmi baj. De aki töri, meg nagyba lopja, az olyannak a kezét eltörnénk. Amikor levelet kell szedni, egyik se jön ám!
2014. jún. 29. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Újpesten pl. elég sok van az utcán, a családi házas övezetben.

De azok nem csak úgy ott vannak, hanem a lakók a saját pénzükön megvették, hazahozták, elültették, évente metszik, permetezik, ősszel a levelet takarítják, stb. (Kivéve, ha már beleuntak, mert a tolvajok miatt csak a kefét eszik, nem a cseresznyét.)

Igaz, hogy közterület, de azért mégis inkább azoknak van hozzá joguk, akik dolgoztak vele. Én legalábbis így gondolom.

2014. jún. 30. 14:41
 7/7 A kérdező kommentje:
na mindenkinek ment a zold kez. :) koszi
2014. jún. 30. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!