Kezdőoldal » Otthon » Kert » A medencémet valamilyen állat...

A medencémet valamilyen állat kirágta, és most van rajta elég sok lyuk, de NEM a felfújatós részen, hanem ott, ahol a víz van! Mit csináljak? MIvel ragasszam meg?

Figyelt kérdés
olvastam, hogy van olyan ragasztó, ami nem jön le a víztől, és a víznek a súlya odanyomja a medence aljához/falához(mivel ugye ott vannak a lyukak), és ezt a ragasztót hol leht kapni ? kb. mennyi az ára ? ( a medence még nincs feltöltve)

#lyuk #medenceragasztás
2014. jún. 29. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Valóban van medencejavító ragasztó, de nekünk nem vált be, hamar lejött. Az inkább csak nagyon apró szúrásokra jó, nagyobb lyukakra nem (nekünk kutya kaparta ki, amikor beleesett). Ami tutira működik, az a T betű, amit az autókra szoktak tenni a tanulóvezetők. Tökéletesen ragad a víz alatt is, még a felragasztás idejére sem kell leengedni, és abszolút tartós. Nekünk fóliás medencénk van, ősz elején szakadt ki több helyen, és a T betűből kivágott darabokkal simán kihúzta a következő tavaszig, amikor új fóliát vettünk bele.
2014. jún. 29. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek lágy PVC medencék, tehát lágy PVC ragasztására alkalmas ragasztó és fólia segíthet, de persze szárazon kell csinálni, aztán a feltöltött medencénél a víz nyomása segít a helyén tartani a foltot.
2014. jún. 29. 18:45
 3/4 A kérdező kommentje:
És hol lehet venni lágy pwc ragasztó fóliát?
2014. jún. 29. 19:06
 4/4 dirtboy ***** válasza:

én most a kerti tavam bővítésénél ilyet is használtam,elég jó

[link]

egyébként szerintem palmatex is megteszi majd

2014. jún. 29. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!