Csabika74 kérdése:
Szivattyú medencevíz melegítésre?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A címben szereplő célra szeretnék olyan szivattyút, ami képes 25m 1/2 collos kígyó alakban hajtogatott slagon keresztül keringetni a medence vizét. Ne legyen túl gyors, de ne is csak "rezegtesse" a vizet, mint a saját szűrőjének a szivattyúja. Fontos még az érintésvédelem is!
Gondolkodtam mosógép ürítőszivattyún, nem tudom, az elég-e nekem erre a célra?
Ki mit ajánl?
Ja, és ingyen, vagy minimális költséggel járjon a buli...
2014. jún. 24. 13:11
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez igen hasznos infó volt! Jól fel is fogom használni az olvasottakat. Sajnos, az alap problémám ott is meg van említve - igaz, ott 20mm-es KPE cső esetében -, nevezetesen, hogy a medence saját keringetőszivattyúja igencsak kevés ehhez a mókához.
De a hatásfokot mindenképpen növelni fogom! .-)
2014. jún. 27. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!