Mit csináljak a korallvirágommal, hogy szép terebélyes és virágos legyen, ne csak felnyúljon?
ennél több fényt nem tudok biztosítani
az ablakban vannak (egyik keletiben, másik nyugatiban, harmadik déliben)
hetente 1x öntök vizet rájuk mikor már jól kiszárad a földjük
igen, tudom, hogy egész évben nem virágzik
most is vannak olyanok, amik virágoznak és vannak olyanok, amik nem
de néhány növény felnyúlik és nem terebélyesül el a levele és pont ugyanezek majdnem 1 éve nem virágoztak, pedig ugyanazt a gondoskodást kapják, mint a többi...
gondolom, ezek érzékenyebbek vmivel ("eredeti" boltban vásárolt növények), amiket már belőlük csináltam újakat, azok még kisebbek, de van olyan, ami már virágzik :)
több fényt lehetetlen adnom nekik, közvetlenül éri a nap (ablakon), az is felnyúlik
amint nem közvetlenül ér, az is
vmi más lesz a baj
talán ők alapból hibás növénykék, mert a többivel nincs gond
esetleg kinőheti a cserepét, amiben van?
ja, ha te ilyen jól tudod, akkor minek kérdezed?
fényhiányos és kész.
az ablaküveg a fény egy részét visszaveri.
ha nem tudsz több fényt adni, akkor hidegebb környezet kell nekik vagy szomjaztatni kell.
A bolti virágokat meg alapból át kell ültetni rögtön.
ne haragudj, de nem tudok nekik nagyobb fényt biztosítani, hiszen mint mondtam ablakban vannak és egész nap éri őket a fény, nincs semmi sem, ami leárnyékolja őket (csak tényleg maga az üveg), de ki nem tudom még őket tenni
de nem értem, h akkor a többi miért jó, és más hol tarja a virágait????
nem kötekedni akartam, feltettem egy kérdést és írtam, h szerintem a legfényesebb helyen vannak, így valószínűleg más lesz a gond (hiszen csak néhány növény ilyen és másnál sincsenek naposabb helyen, mégis megvannak)
az öntözést említettétek még, de azt is egyformán kapnak a növények
tápoldatot 2 hete kapnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!