Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ültetéssel kapcsolatban...

Ültetéssel kapcsolatban kaphatnék tanácsot?

Figyelt kérdés

Tavaly vettem levendulát,idén kiszáradt,és ugyanabba a földbe ültettem el most levendula magokat. Ez jó?

Tavalyi virágföldekbe,amikből kiszáradtak a virágok, tehetek borsmentát, paradicsomot, paprikát, retket vagy más virágot?

A száraz földet meglocsoltam, átforgattam a kezeimmel, és így balkonládába gondoltam tenni a földet újra,és belevetni ezeket a zöldségmagvakat.

Jó lesz neki ez a föld is ?

2014. ápr. 29. 12:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen igen, nem lesz probléma. A probléma nálam mindig ott kezdődik, amikor megveszem a palántaföld nevű zsákos valamit, elvetem a magokat és szinte alig növekednek benne a növények. Hogy miért? Mert valami nagyokos tőzeget kever olyan zöldségféléknek, ami mészkedvelő. (a kerti zöldségek 90%-a ilyen) A levendula is szereti a meszes talajt, mégis sokan lágy tőzegesbe rakják, amitől kiég. Röhejes, de néha a sima kerti föld komposzttal sokkal jobb.
2014. ápr. 29. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!