Tudtok mondani olcsó, de jó gyomirtót?
A kertben lévő füvet szeretnénk legyomirtózni és ehhez kellene valami jó szer..
Annyi még hogy hogy lenne egyszerű kifújni rá? Háti permetezővel vagy hogy?
Köszi szépen!:)
10 es te csak ne aggódjál a más kertjében való fű eltávolítása miatt.Ha van rá mód ,akkor nem szeretne állandóan fűvet eltávolítani .Ezek a szerek a talajban lebomlanak,és csak azokat írtják ki,amire rákerűl .
Az 5 literes pumpás permetezőket 1800-2000 körüli áron lehet venni.Nem csak 1 évet bírnak ki.Ezek már nem tartoznak a gagyik közé .Lehet ezekben kevesebb permetszert is keverni .Sokszor kell csak kis mennyiséget
elpermetezni,ilyenkor én sem a nagy hátit,vagy a motorost
veszem elő .
Köszi mindenkinek!:)
Az almafák közti füvet akarom "kiirtani" vele, ha fogalmazhatok így..
A kert másik fele abszolút fel lett szántva, oda van vetve burgonya, paradicsom, paprika, stb(élelmiszernövények).
Úgy hallottam a fákban kárt nem tesz, amúgy se a fa törzsére fújnám, meg ha ez gondot okozna esetleg a fáknak, akkor kihagynék egy kis részt a fák körül.
"Én az almafák közé éppenhogy füvet vetnék. "
+1
Én soha nem veszek Glialkát, sokkal olcsóbbak vannak ugyanilyen hatóanyaggal. (Idén ugyan nagyon levitték a Glialka árát, mert csak rájött a nép, hogy majdnem dupla árú, mint az ugyanezt tudó egyebek.)
Fák alatt arra vigyázz, hogy csak szélcsendes időben, és nagy cseppmérettel dolgozz, mert a fák és épületek megkavarják a levegőt, fák között felfelé is örvénylik a levegővel a permet.
A nagy cseppméretet úgy éred el, hogy kisebb nyomással, nem annyira porlasztva szórsz.
Nekem gyomirtásra direkt van egy 3 E Ft-os, 12 l-es kínai műanyag háti permetezőm, 2 m-es szárral, ezzel kevesebb járkálással és pontosabban lehet dolgozni, meg nem a cipőmön köt ki a szer fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!