Kezdőoldal » Otthon » Kert » Elfog pusztulni a citromfám?

Elfog pusztulni a citromfám?

Figyelt kérdés
Ma véletlenül levertem a kis citromfa csemetémet és ki borult a földje.A gyökere bent tartotta a földben,de amikor vissza raktam rá a földet és meg fogtam a kis levelét akkor véletlenül leszakítottam a levelének a hegyét.Lesz valami baja vagy rendbe jön?

2014. ápr. 18. 06:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha csak a levelei szakadtak le, akkor túlélheti, ha nem öntözöd agyon.
2014. ápr. 18. 08:15
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván el fog pusztulni, sőt, a te életed is veszélyben van.

Nincs jobb dolgod, mint kamukérdéseket feltenni?

2014. ápr. 18. 14:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez NEM kamu kérdés!Ma tényleg levevertem a citromfámat és tényle kinorult a földje.Csak szeretném tudni,hogy túléli vagy meg fog halni
2014. ápr. 18. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Már miért halna meg pár levél elvesztésétől. Ahhoz mit szólsz, hogy mi néha metszeni is szoktuk?
2014. ápr. 18. 14:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak azért agódok,mert összesen egy hete bújt ki a földből és ez az első levele
2014. ápr. 18. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha sziklevél volt az gáz lehet, ha normális levél akkor nem annyira. Azonban egy 2 centis magoncért én nem aggódnék ennyire amit 1 hónap alatt reprodukálhatsz mázsszámra.
2014. ápr. 18. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!