Mi ez a növény?
Egy kerti növény, ami teríti a talajt, és nem nagyon tudom eldönteni, kihúzkodjam-e, vagy hagyjam? Szívesen utánanéznék, mi ez a növény, de az internetes növényhatározóval nem tudtam megtalálni. A jelek szerint én sem vagyok okosabb, mint egy ötödikes :)
Csináltam pár fotót róla:
[link] talajon_virag_kozelrol
[link] talajon_egeszben
[link] talajon_levelek_kozelrol
[link] kihuzva_gyokere
[link] kihuzva_egeszben
[link] kihuzva_szara
[link] kihuzva_levelzet
Sajnos nem tudom link-re konvertálni, az oldal nem engedi. Az url-ek kb 1.5 - 2 megás jpeg képekre mutatnak.
Köszönöm a válaszokat. Szeretnék még egy tippet kérni. Ezzel a növénnyel sem boldogultam :)
[link] Virág oldalról,
[link] Virág hátulról,
[link] Virág szemből,
[link] Egészben oldalnézet,
[link] Egészben felülről,
A felülnézeti kép csupán méreti arányok érzékeltetése végett készült. Sajnos alatta 2 másik növény is ott van, kissé talán zavaró lehet. A növény egészében egy szimpla gaznak tűnő, vékony lágy szárú, lila virágú valami. Jelenleg (és már egy ideje) virágzik a ház előtt "vadon".
Húú.. most aztán rendesen pirulok :))
Köszönöm a segítséget.
van egy fórum vérprofikkal, akik minden növényt meg tudnak határozni, ha normális képed van róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!