Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ki lehet ültetni?

Ki lehet ültetni?

Figyelt kérdés

Vettem paradicsomfa palántát, 3 darabot.Most kitehetem?

Ha esetleg baja történne még pótolhatom?Vagy várjak még a kiültetéssel?

#paradicsomfa
2014. ápr. 3. 03:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi az a paradicsomfa? Ilyenről még nem hallottam. Ha sima papadicsomra gondolsz hát necces, mert ugye azt május 10 után szokták a fagyok miatt. Próba szerencse. :-) De azért egy hétig szoktasd a kinti körülményekhez.
2014. ápr. 3. 07:21
 2/6 anonim válasza:
Várd meg a "május eleji fagyokat", remélem elmaradnak, utána ültesd csak ki őket. Addig simán elvannak cserépben is.
2014. ápr. 3. 08:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Paradicsomfa.Nem tudok többet róla.Tavaly is vettem, mondta a néni, h megnő nagyra másfél méteresre és, h karózni kell.

Peeeeersze.. legyintettem magamban, örülök, ha megmarad...

Megmaradt, tényleg hatalmas lett, sokat termett, olyan gerezdelt paracsomokat.Nekem bevállt.

2014. ápr. 3. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Én április 25-e körül szoktam kiültetni, de előtte megnézem az előrejelzést, mondanak-e fagyot a következő 15 napra.

Éppenséggel kiteheted most is, ha jön a fagy, majd rádobsz éjszakára egy-egy vödröt, arra meg egy rossz kabátot vagy ilyesmit.

A korait meg 1 l-es cserépbe szoktam, aztán ott előnevelem kiültetésig.

2014. ápr. 4. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha van időd dobhatsz egy képet róla. :-) mert am a sima pari is 2m fölé nő.
2014. ápr. 6. 17:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Jövő hétvégén tudok képet küldeni :)
2014. ápr. 6. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!