Kaktuszkérdés, akiknek van, vagy szakértőktől! Mennyi idő alatt nől meg egy 5-10 cm-es kaktusz méteresre, vmint az alakját lehet-e alakítani vhogy?
Ez a fajta rendkívül gyorsan nő még lakásban is. Nálunk évente kb. 1 métert növekedett, míg elérte a mennyezetet, eldőlt, és kezdődhetett minden elölről. Sohasem virágzott.
Köszi szépen a válaszokat.
Sikerült elvenni a kedvem a kaktusztól, vmi olyat keresnék, ami a szobám egyik részében jól nézne ki, a kaktusz meg úgyis csak ártana a fing-shui-omnak, szóval duplán elment a kedvem. :(
Vmi ötlet olyanra, ami túlélheti egy fiú szobáját, s esetlegesen el van felejtve egy napra, akkor is életben marad?
Szerencsebambusz is meghalt nálam, szóval olyanokat mondjatok, ami biztos túlélheti! :) Köszi szépen. :)
A google a barátom, Euphorbia trigona a neve, közönségesen kutyatej kaktusz, virágboltokban nem túl drága. Sajnos tényleg gyorsan növekszik, de jól szaporítható, ha letörik egy-egy ága. 3 év alatt tudja a 3 métert is.
Legénylaskásba ez való: [link] Abszolút igénytelen még a fényre is.
9-es:
Ennyi pénzt sztem nem szán rá egy férfi sem, h legyen egy virágja. Akkor inkább vennék bonsai-t, s azzal minden nap foglalkoznék, én 300Ft-ban gondolkoztam ám, ezért tetszett meg a kaktusz az újságban egyrészt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!