Kezdőoldal » Otthon » Kert » A házammal szemben egy kisbolt...

A házammal szemben egy kisbolt van és mindig az én füvemre állnak rá kocsival és széttapossák. Tudok valamit tenni ellene? Pl ha az út szélére lebetonozok valami oszlopokat, az szabálytalan?

Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 07:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Próbáltad a boltossal megbeszélni ezt? Nálunk is voltak hasonló problémák az utcában. A szembeszomszéd szólt a boltosnak, a boltos pedig megkérte a vásárlóit, hogy az ő oldalára legyenek kedvesek parkolni, vagy ha nincs hely, akkor az utca végén levő üres placcon. Ez azért nem egy olyan nagy kérés, hogy ne lehessen betartani.

Ha nem használ, akkor betonozásnak ne kezdj neki, de ültess bokrokat, vagy sövényt az út mellé végig.

2014. febr. 12. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
rakj ki betonvályúkat és ültess bele virágot
2014. febr. 12. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Az a minimum, hogy a boltos nem kevés kedvezményt ad nektek. Mármint, hogy 5 percenként csapkodják az ajtókat előttetek és a kupakokat, csikkeket neked kell takarítanod. Nekünk a saját szomszédunk úgy áll be a háza elé, hogy már az előttünk levő füves rész vagy 4-5 méter hossza végignyomja. Követ nem fogunk tenni, mert közterület, úgyhogy mielőtt harmadszor is befüvesítnénk, elgondolkodunk, hogy költsünk esetleg 100 ezret fűrácsra miatta. Ő a szomszéd, nem egy vadidegen.
2014. febr. 12. 18:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Helyezz el szépen sziklákat, majd fesd szép fűzöldre...:

[link]

2016. máj. 27. 23:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Én szikla kertet csináltam. Lehetne belöle ejnyebejnye de az önkormányzat nem fogja eltakarítani engem meg nem kötelezhet,hogy takaritsamel. Persz ha járda volna akkor bezzeg takaritsam.
2023. aug. 21. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!