Melyik honlapról tudok veteményeket rendelni?
Különböző zöldségmagokat szeretnék rendelni. Főleg ritkább haszonnövényekhez. Úgy értem borsó, bab, stb., stb.
Hallottam valami stalker-ről, de nem tudom, hogy kell leírni.
Miért ritka haszonnövény a bab és a borsó? :)
Mi a www.tuja.hu-ról vásároltunk tavalyelőtt pár dolgot (epret, málnát), és tökéletesen beváltak, de egyébként beírod a google-ba, hogy "kertészet webáruház", és kidob neked egy csomót.
A stalker-t úgy kell leírni, hogy STARKL. Ez az oldaluk: [link]
Tudsz rendelni mindenféle vetőmagot, ritkábbat és közönségeset is.
A bab meg a borsó szerintem sem ritka haszonnövény, minden kertben megtalálható.
Jobban jársz, ha elmész egy kis kertészeti üzletbe. Ott személyesen is adnak tanácsot, és a vetőmag is olcsóbb, mint a Starkl-ben, meg a többi hasonló katalógusáruházban.
Amúgy 1 dologra jó a Starkl: lehet ingyen hírlevelet kérni, így nagyjából képbe kerülsz, hogy mikor minek van itt az ideje (ha kezdő kertész lennél).
A katalógusát pedig meg lehet rendelni (ingyenes), és lehet télen át tervezgetni, hogy mit ültetsz és hová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!