Kezdőoldal » Otthon » Kert » Arréb lehet ültetni még...

Arréb lehet ültetni még ilyenkor egy facsemetét?

Figyelt kérdés

Egy 3éves nyírfáról van szó, ami a tavaszi házfelújításnál eléggé útba lenne..

Elég enyhe még az idő, hogy megeredjen. Vagy takarjam is a tövét a biztonság kedvéért?

2014. jan. 1. 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Mostanában nincs fagy még este sem, így akármilyen fura, szerintem átültethető, mert most nyugalmi időszakát éli. 3 éves még belefér. Legalábbis én át merném rakni a napokban, de kivételesen felcsirkézném az iszapolás és betemetés után.
2014. jan. 1. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Semmi gond ezzel még .Átültetni,gyökereket vissza csipkedni a fehér részig.Apró földel betemetni ,beiszapolni .A többi már a természet dolga .Nem kell ezt takargatni,minek kellene .
2014. jan. 1. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én csak azért javasoltam a csirkézést, mert ha jövőhéten jön egy mínusz 10 fok, akkor az iszapolás olyan kőkeményre fagyhat 30-40 cm mélyen is, hogy szétnyomhatja a visszavágott gyökereket. Jobb neki az első évet puha földben, fagytól védve tölteni, különben a gyökerek tavasszal nem lesznek képesek ellátni a rügyek 100%-át ha még tovább sérülnek.
2014. jan. 1. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!