Mi a kedvenc cserepes növényed?
Figyelt kérdés
Azt is írd le honnan vetted/kaptad, mikor és hol tartod?2009. nov. 24. 12:35
1/11 anonim válasza:
A kaktusz!,rengeteg van.Tavasztól-őszig kinn a napon.És a Yukka,az is tavasztól -őszig a szabadban.
2/11 anonim válasza:
Amarillisz.Idén vettem elöször én magam hagymàt,és olyan büszke vagyok,hogy kihajtott,söt màr a bombo is megvan a viràgjànak,hamarosan nyilik,gyönyörü piros.Itt van a szàmitogép asztalon.Jövöre veszek még vayg 5 hagymàt,különbözö szinekben.
3/11 A kérdező kommentje:
további válaszokat várok :)
2009. nov. 24. 13:30
4/11 anonim válasza:
Márványos szobai futóka (de idióta név), azaz scindapsus aureus. Így néz ki:
5/11 anonim válasza:
Ficus.4 éve vettem,kb 20 centis volt.Ablak előtt,de nem nagy fényben tartom,és már hatalmas lett.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Az utolsótól megkérdezhetném,a második képen lévő buzogányfát télen milyen időközönként kell locsolni?
8/11 anonim válasza:
a nolinás vagyok.
én télenis és nyáronis egyaránt kb heti egyszer locsolom a növényt. és nagyon jól érzi magát. még a kezdetekkor majdnem megöltem szegényt, túlsokat locsoltam, és kicsit elkezdett puhulni a törzse, de szerencsére csak nagyon kicsit. na onnan kezdve locsolom csak heti egyszer, és él és virul, és jólérzi magát. ami még fontos, hogy az alátétből, vagy kaspóból a vizet mindig kiöntöm locsolás után, h ne álljon a víz benne.
10/11 anonim válasza:
furan fog hangzani de az abszolut kedvencem a mini gránátalmafám... par eve hozta,(csempesztem) gorogbol es oda vagyok erte teljesen! terem meg minden mar ettem rola granatalmat... ja meg ott van a citromfam nagyobb mint en es terem persze o vagy 21 eves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!