Mikor nyílnak ki a karácsonyi kaktusz virágai, ha most úgy fél-1 centis bimbói vannak?
1 hét és máris???
Ez hamar jött, na mindegy, szép lesz, fő, hogy végre virágzik! Tavaly vettük, és a 2-3 mm-es bimbók akkor nem fejlődtek tovább, hiába öntöztük. Elszáradtak. Akkor azt hittem kihal a növény. Még most is rajta van sok tavalyi száraz bimbókezdemény. Ott most nincs újabb bimbó. Nem is tudom ezzel mit kéne tenni... Fog még azokon a szárakon is virágozni valaha?
Egyébként lehet azért bimbózik már ennyire, mert napos helyen van? Árnyékban talán lassabb lenne? Egyelőre nem mozdítom meg azért.
Az enyém úgy el van dugva, csak gyorsan behoztam az első fagy elől. Ne mozgasd, azt nem szereti, és a sok vizet sem.
Egyik teljesen virágzik, (az eldugott) másik a teraszon bimbós, a harmadik, amelyik jó helyen van, (szerintem) azon egy bimbó sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!