Milyen a Budget BMS 85 fűkasza?
Figyelt kérdés
A Praktikerben láttam ezt a fűkaszát, 30000 Forintért, és azt szeretném megtudni, hogy érdemes-e megvenni? Akinek van, vagy volt ilyen fűkaszája, az írja már le, hogy mennyit bírt, milyen a teljesítménye.
Én csak a kertben szeretném használni, max. 4 órás munkára havonta. 1-1,5 méter magas füvet is levágja?
2013. okt. 29. 19:30
1/1 anonim válasza:
Bár 4 éve fut a kérdés,én most reagálok erre:JÓ.Röviden ennyi,mert a nejem cserélte el az én Grasshopperemet egy ilyen kicsi Budgetre,megdöbbentem.Mindkettő új,a Grasi 1 szezonos volt.5 évig nyűttem a kicsit,most kellene 1 db Kuplungpofa hozzá.de ma veszek 1 donort innen a falunkból.Levágja a 1,5 méteres gazt is--csak Késsel(nem árt,ha tud az ember Kaszálni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!