1/4 anonim 

válasza:

Hát,ha jól látom azt,hogy piros olívabogyószerű termése van,akkor ez a: húsos som.
Nagyon finom meggyszerű gyümölcs,finom lekvárt lehet főzni belőle.Németországban,Svájcban sövény formájában sokat látni belőle.
2/4 anonim 

válasza:

Nem az, nehogy megkóstold, mérgező! Vagy csíkos, vagy szárnyas kecskerágó (sajnos nem túl jó minőségű a kép), a lényeg, hogy mindkettő mérgező.
3/4 anonim 

válasza:

1-es válaszoló vagyok. Sajnos tényleg nem igazán jó felvétel. Bocsánat ha tévedtem, valóban a húsos som levelei zöldebbek, a képen láthatóé meg sárgás-piros.Talán a 2-dik válaszoló eltalálta. Egyébként én nem ennék meg akármit amíg nem tudom biztosan, hogy ehető-e.
4/4 Pietrosol 

válasza:

Szia!
Szerintem csíkos kecskerágó. Néhány helyen kivehetőek a jellegzetes narancssárga magok és a paralécek a törzsön, illetve a vesszőkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!