Ágseprűt (vad) meggy vesszőkből lehet-e csinálni?
Szia!
A meggy vesszői kiszáradva elvesztik rugalmasságukat és törékennyé válnak. Ellenben,-ahogy az első válaszoló írta-, a fűz vesszői kiszáradva is rugalmasak maradnak.
Köszi! Sajnos itt fűz nincs. Vadmeggy van rengeteg és mivel irtani kell, hát eléggé adott, hogy valamit kezdjek vele az eltüzelés mellett. Ha egy telet kibír, már nyereség lenne (amellett, hogy megtanulnámn az ágseprű készítést is :).
Azon gondolkodom, hogy így ősszel a nedves időben, meg télena is a sok hó miatt, csak nem szárad el olyan hamar. Tavasszal meg úgyse kell.
Mert tavaly télen jöttem rá, milyen jó és praktikus is egy ágseprű. Addig igazából nem is értettem mire jó, azt hittem, azok csinálnak ilyet akiknek nincs pénzük rendesre, de nem! A 'rendes' seprűvel van amit nem lehet elseperni, és tönkre is megy közbe. Szóval ez egy nagyon hasznos eszköz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!