Motoros kaszával lehet szépen lucernát vágni?
Figyelt kérdés
Mert akkor már csak a bálázóra kell várnom. A kaszálást rendsodrást én csinálnám kézi erővel.2013. okt. 11. 16:28
1/15 anonim válasza:
Milyenre gondoltál ,damilosra ?
2/15 A kérdező kommentje:
Késesre kb ugy 40-50 ezer forint körül vannak
2013. okt. 11. 19:00
3/15 A kérdező kommentje:
Sőt a bálázás menetét is meg bírnám oldani ha csak ugy megtömöm az utánfutót!
2013. okt. 11. 19:02
4/15 A kérdező kommentje:
Úgy halottam lucernára mindig van vevő
2013. okt. 11. 19:03
5/15 anonim válasza:
Egyszerűbb egy fűgyűjtős fűnyíróval, és akkor sok másik műveletet megspórolsz. Bár ez azon is múlik mekkora területről van szó, illetve kinek adod el. Vele kellene megbeszélni, hogyan lenne neki megfelelő.
6/15 A kérdező kommentje:
Fügyüjtős fűnyíró? Fél métert haladok előre és tele a tartály. Márha eggyáltalán levágja. Szerintem jó ötlet lenne egy késes fűkasza csak nem tudom hogy használható e ilyesmire. De való szinűbb hogy igen! Először csak kicsiben próbálnám meg a dolgot kb ugy 1600 négyzetméteren de ha megy a dolog akkor két hektárt is akár. Max azt már nem egyedül csinálnám.
2013. okt. 11. 20:50
7/15 anonim válasza:
A megnőtt lucernát gyorsabban, csendesebbn tudod levágni rendes kézi kaszával, és akkor még a rendsodrással se kell bíbelődni, mert egy rendes kaszás rendre vág!
:)
8/15 anonim válasza:
#5:
A fűnyíró konkrétan szart csinál mindenből, ráadásul büdös is! A fűnyíróval levágott lucernát semmi se eszi meg.
9/15 A kérdező kommentje:
A lényeg annyi hogy ne aprítsa szarrá! Ezért agyaltam a motoros fűkaszán "késes" nincs lehetőségem ki próbálni a dolgot. De lehet hogy hagyományos kasza lessz belőle de viszont abba belegebedek :'(
2013. okt. 12. 00:53
10/15 A kérdező kommentje:
7/9 Nem igaz ,hogy nem vágták egymás lábába a kaszát!! XD XD
2013. okt. 12. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!