Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért halnak meg a virágaim?

Miért halnak meg a virágaim?

Figyelt kérdés
Már a 4. cserepes virágom haldoklik ugyanúgy. Először fehér dolgok jelennek meg a virágföld tetején, a föld elválik a virágcseréptől és az egész virág kiszárad. Csapvízzel szoktam locsolni, abban lehet valami??? Komolyan nem értem mi történik velük.
2013. okt. 6. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy milyen virág, milyen helyen van, mennyi fényt kap, mennyi tápanyagot, szereti-e a párát, alulról kell-e öntözni, bírja-e ha a leveleit víz éri, milyen hőfokot szeret stb. Vegyél egy szobanövénykönyvet és mielőtt virágot akarsz venni, vagy ha már van egy, akkor keresd ki mi az. Vagy nézd meg a neten.
2013. okt. 6. 17:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindig betartom az utasításokat/tanácsokat amit hozzá adnak.
2013. okt. 6. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Ugyan olyan földbe voltak ültetve??? Lehet valami jobb félébe kellene és utána ritkábban locsolni
2013. okt. 6. 19:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam átültetni őket. Mikor hazahozom mindig elolvasom hogy miket igényel a növény, majd pár locsolás után megjelennek ezek a fehér izék a virágföld tetején, elválik a föld a cseréptől, majd kiszárad a föld is és a virág is, hiába locsolom.
2013. okt. 6. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy a túl locsolástól mikor gyakorlatilag kirohasztod a virágot ugyanúgy néz ki, mintha száradna?
2013. okt. 7. 01:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Nah akkor csak halkan megjegyzem,hogy miután haza hozod nem ártana átültetni
2013. okt. 7. 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os én nem szoktam átültetni őket miután hazaviszem, csak ha egyéb miatt szükségesnek ítélem pl. kinőtte a cserepet, vagy már tényleg régen vettem, már kellhet új föld stb. Mégis minden növényem jól érzi magát.
2013. okt. 7. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!