Mennyibe kerülne egy kerti vasút kivitelezése?
Figyelt kérdés
tudtok olyan oldalt írni ahol ilyenekhez kellő cuccokat lehet venni?2013. szept. 8. 20:13
3/9 anonim válasza:
Az eBayen olcsóbb, de a posta drága.
Kb 1 milkából csinálhatsz 20-30 métert 1 vonattal, házakkal, állomással.
4/9 anonim válasza:
Szia!
A Párom is tud segíteni, ha érdekel a dolog akkor írj privát e-mail!
Itt megnézheted a kínálatot:
Üdv.
5/9 A kérdező kommentje:
én arra típusra gondoltam amilyenre fel lehet ülni (amihez a vasúttörténetiben van pálya)
2013. szept. 9. 18:15
6/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert én is szeretnék építeni egyet. Valaki nem tud valamit esetleg?
7/9 anonim válasza:
Nos én is pont most keltette fel az érdeklődésem és lehetőségem adott! Engem is érdekelne, hogy hol lehet, alkatrészeket vásárolni és segítség is jól jönne :)
8/9 anonim válasza:
Én ismerek egy embert,aki szokott ilyenekkel foglalkozni,azt hiszem Budapesten.
9/9 anonim válasza:
Üdvözletem!
Ha valaki tényleg komolyan szeretne kerti vasutat, annak eléggé a nadrágjának a zsebe mélyére kell, hogy nézzen, mert nagyon magas az áruk.
Kb. 5-10 millió forint környékén van egy mozdony, és még nincs pálya, nincs kocsi hozzá.A teljes beruházás kb.20-30 millióba is fájhat, persze ha valaki normális kinézőt szeretne.
Mindezek után szeretne valaki saját kerti vasutat az keressen meg privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!