Kezdőoldal » Otthon » Kert » A kertitóba kell valamilyen...

A kertitóba kell valamilyen szűrés és levegőztető? Vagy megoldja a természet?

Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egyet itthonra :) Egy ilyesmi nagyságúra gondolok :) [link]
2013. aug. 24. 14:53
1 2 3
 11/21 dirtboy ***** válasza:

itt egy pár kép az enyémről.

[link]

[link]

[link]

a csobogóm,mondjuk ez idén átalakításon esik át szóval jövőre nem teljesen ilyen lesz.

[link]

ez pedig a kedvenc növényem a tóban,idén szerványoltam.

[link]

2013. aug. 25. 12:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Persze engem érdekelnek az ilyenek :) Elég részletesen leírtad a tóval kapcsolatos dolgokat, ügyes vagy :)
2013. aug. 25. 12:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Kistavas vagyok vagyok: gyönyörű!!! A tavirózsa mellett mi az a hínárra emlékeztető növény? Az is valami gyönyörű!:)
2013. aug. 25. 12:26
 14/21 dirtboy ***** válasza:

ma 12:26

nem írtál megszólítást

ha tőlem kérdezed akkor vízi rucaüröm a megfejtés,ez egy kis páfrány fajta,vízen úszik és a gyökerei a vízbe csüngnek.

gyorsan szaporodik,akár a vízisaláta vagy jácint mikor jól érzi magát,sőt még talán attól is gyorsabban.

egyébként nem tavirózsa az hanem tündér rózsa.

a tavirózsa más néven vízitök latinul nuphar,a tündér rózsa pedig egy nemesebb növény más családba is tartozik és több fajtája van,hozzá a lótusz félék hasonlítanak.

2013. aug. 25. 12:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Ja, tudom, milyen növény:sulyom.
2013. aug. 25. 12:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Upsz, akkor rucaürüm. Nagyön szépséges. Gratula.
2013. aug. 25. 12:46
 17/21 A kérdező kommentje:
Gyóh dirtboy ez nagyon szép.. :) gratula hozzá! :)
2013. aug. 25. 13:10
 18/21 dirtboy ***** válasza:

köszönöm,egyébként rövidesen tervezem a teljes átépítését már másodszorra.

meglesz nagyobbítva úgy 20négyzet méterrel /most kb 17nm/ valamint betonozás meg mindet szeretnék.

terveztem egy üveglapos oldalt is,ahol bele lehet majd látni a tóba tehát olyan lesz mint ha akváriumba néznéd a halakat,ehhez egy lépcsőn lehet majd lemenni a tó mellé bár azért annyi rossz lesz benne hogy le kell majd hajolni hogy úgy lásd őket mert csak derék mélységig lehet lemenni mert szeretnék oda az üveg lapos oldalhoz egy tetető részt is ahol akár kézből lehet majd etetni a halakat.

a tó körüli terület is bővül majd valamint gazdagodik egy 3,5x4méter területű filagóriával.

a csobogó fóliás volt eddig azon voltak a kövek,a fólia tönkrement így betonozva lesz most ősszel valamit fel lesz töltve magasabbra is.

szeretnék még egy külön kis tavat is a nagy tó közelében /betonos tavat/ ahol pedig teknősbékák lennének,van az is 3db,2sárgafülű és egy tarajos teknős.

ezeket terveztem,remélem jövőre ki tudom vitelezni,akkor más sokkal szebb lesz a tó is meg minden.

akkor már én is elégedett leszek.

ui:

a sulyom cikcakkos levelű,3szog formájú és középről indulnak ki a levél szárak.

[link]

egyébként van az is a tavamban,itt látható.

[link]

2013. aug. 25. 17:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Fú, jó nagy tó lesz. A sulyommal vigyázz majd, mert nagyon vicces magjai vannak, irtó veszélyes a fóliára nézvést is.
2013. aug. 25. 18:38
 20/21 anonim ***** válasza:
12.13 tól kérdezném te csináltad vagy tavas cég?
2013. aug. 25. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!