Van locsolótömlőm és szeretnék a végére vásárolni egy olyan eszközt, amely porlasztja, szétpermetezi a kijövő vizet. Mi ennek az eszköznek a neve, hol kapható, hogyan kell felszerelni?
Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan reagáltatok!
Az a helyzet, hogy tegnap voltam egy önkiszolgáló üzletben és ott nézegettem ezeket az eszközöket, de nem jöttem rá, hogy hogyan kellene hozzáilleszteni a locsolótömlő végéhez. Nem tudnál egy olyan linket küldeni, ami ezt megmutatja?
Szóval a szórófej és a tömlő közé még kell valamilyen illesztő eszköz vagy a szórófej egyből csatlakozik a tömlőhöz?
Tehát egy, kettő (vagy 3?) eszközt kell vásárolnom?
Az zavart meg, hogy az egyik termék csomagolásának hátulján volt egy árba (csak rajz), amely egy 3 elemből álló eszközt mutatott, hogy úgy kell összerakni, de a csomagban csak 1 eszköz volt...
:-)
Jó! És köszönöm a segítségeteket!
ez kell neked felsőrészébe megy a tömlő alul meg egy gyors csatlakozó van amibe megy a pisztoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!