Mit kell csinálnom a pálmával?
Tunéziában voltunk múlt héten, és vettünk három (gyökeres?) pálmát. Ha valaki ért hozzá, akkor segítsen, hogyan ültessük el cserépbe, milyen földbe...
Kint azt magyarázta az ürge kézzel-lábbal, hogy vissza kell vágni a gyökérzetnél, de nem tudom pontosan, hogyan. Ha kell egyáltalán. A vicc az egészben az, hogy nem is akartunk venni, csak megkérdeztük, hogy mennyi, aztán nem lehetett tőle szabadulni. Egy darabot átszámítva 2000 Ft-ért akart adni, aztán végül háromért már csak kb. 1000 Ft-ot kért, pedig nem is alkudtunk, csak mondtuk, hogy nekünk nem kell.
Szóval, aki ért hozzá, kérem adjon tanácsot, ha már megvettük, legalább tudjuk rendesen elültetni.
ennek nem vagyok nagy szakértője de azért van egy pár fajta pálmám meg banánom is.
szerintem a banánhoz való virágföld ehhez is jó lesz.
5,5-7ph értékű földet vegyél,ne klóros vízzel locsold,egy kis önadagolós tápoldatot le szúrsz mellé aztán nem hinném hogy gond lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!