Van egy 50nm-es füves terület amiből veteményest szeretnék csinálni. Szerintetek gyomirtózzak?
Köszönöm!
Tudsz valami márkát ajánlani?
Ha veteményezni akarsz akkor felejtsd el örökre a gyomirtót. Ez nem nagy terület. Már most fordítsd fel, és tartsd tükör tisztán / kapáld / .
A gyomirtós földben a növények nem is fejlődnek megfelelően !!! Tapasztalatból tudom.Több HA földet művelünk. A gyomirtó kiveszi a tápanyagot a földből.Nem beszélve arról,hogy saját célra gyomirtós földben akarsz termelni . :-) Gyomirtó = nyeles gyomirtó.
#4-es vagyok (van nevem is) XD
Igazad va #5-ös (miért nincs neved?), van valami ismeretem a vegyszerekről. Van egy kopott végzetségem RID-ből (A Veszélyes Áruk Nemzetközi Vasúti Fuvarozásáról szóló szabályzat)
Ha érdekel: [link] (kb.1200 oldal)
röviden: [link]
Én jobban félek a multiknál kapható "bio" ételektől/zöldségektől, mint az általam "vegyszerezett" terméstől. (én legalább tudom mitől kapok nyavalyát)
Talajtakarásról senki nem hallott még?Borzalmas:D
Egy ilyen nagyságú területet libákkal tisztítottam meg és utána jött a fóliázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!