Mi a különbség fűkasza és szegélynyíró között?
Melyiket érdemes venni? Nagyobb területre kellene kb 100méter*10méteres gyümölcsös, fű és fél méteres gaz nyírására ...
Mennyire fontos a teljesítmény? 1,35 kW benzinmotor az milyen célnak megfelel? mennyit lehet rá költeni? mennyire tartósak ezek az eszközök?
Mennyit áldoznál egy márkás könnyű damilosért.
Ebben minden japán még .Akár priviben is rám irhatsz
A szegélynyíró az a fűkasza elektromos változata, ami gyengébb jóval, könnyebb is és csak játéknak felel meg mert azzal csak a szegélyeknél érdemes lenyírni a füvet ahová nem férsz be a fűnyíróval.
Azért mondom azt hogy játék mert kb arra is való, semmi komolyabb munkára nem lehet használni, egy nagyobb terület lenyírásánál le is égne.
Sajnos a sógorom egyszer így tette tönkre az enyémet, elkérte tőlem mert az örökölt telkére el kellett egy kis fű meg gaznyírás én meg azt hittem a kisebb részeken akarja használni mert láttam én olyan részeket. De nem az egész hátsó udvart plusz a ház előtt lévő nagy telket is azzal nyírta le, le is égett az egész, vezetékek minden tropára ment plusz a motort is dobhattam ki, és a kasznija is megolvadt egy picit.
Szóval ha nagy területre kell ne játék elektromosat vegyél hanem, egy kisebb teljesítményű benzinest, azokban erő is van meg azzal lehet aprítani.
Mit gondoltok erről a termékről 35 ezerért? 3 év garanciával.
Azt gondolom róla, hogy 1-szer lenyírod vele a 100*10-es gyümölcsösödet aztán felteszed itt a kérdést, hogy "mi baja lehet a fűkaszámnak?".
Jobban járnál ha inkább vennél egy használt Stihl-t. Az gép! Nem ilyen vacok mint pl ami a videóban is látható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!