Ilyenkor miért nem lehet már venni vetőmagot, palántát?
Figyelt kérdés
Leérett a borsó, hagyma, lehetne másodvetést vetni, de sehol nincs vetőmag. Az üres helyekre pedig jó lenne spenótot, vagy rövid tenyészidejű dolgokat tenni.2013. júl. 8. 13:07
1/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne?
Pár napja vettem,tesco kertészeti részén van mindenféle vetőmag.(ugyanolyan jó)
Palántáról nem tudok nyilatkozni,nem voltam pár hete piac közelébe.
2/7 A kérdező kommentje:
Melyik Tesco? Mert a Ferihegyiben nem volt és a Baumaxban, Praktikerben sem.
2013. júl. 8. 13:52
3/7 anonim válasza:
Kisvárosban lakom, nálunk minden kertészeti boltban lehet venni még bármilyen vetőmagot.
4/7 anonim válasza:
Kisvárosban lakom, itt még van az egyetlen parasztellátóban néhány féle vetőmag, csak ami kellett volna (brokkoli, kínai kel, tarlórépa, madársaláta), na az nincs.
5/7 anonim válasza:
A gazdaboltban láttam a héten mindenből még paprikából is vetőmagot. Arra aztán idén már tényleg nem nagy szükség van.
6/7 anonim válasza:
Nálunk sincs a tescoban már semmi. Obiban, baumaxban még van.
Meg lehet internetről is rendelni, a nagyobb kertészeti vállalatoknak van webáruházuk, ahonnan pár nap alatt megküldik neked a kívánt vetőmagokat.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végül sikerült magokat vennem az Auchanban, egész nagy választék volt ahhoz képest. :)
2013. júl. 11. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!