Mi ennek a növénynek a neve?
Figyelt kérdés
Több helyen is láttam már házak előtt, de nem tudom a nevét, pedig nagyon tetszik.
2013. júl. 8. 11:30
2/6 A kérdező kommentje:
Biztos? Mert én újságban láttam képet a Papmafűről, és bár tényleg nagyon hasonlít rá, nem egészen így néz ki. Ennek nincs semmi virága sem. Vagy csak nem ilyenkor? De már régóta figyelem és mindig így néz ki.
2013. júl. 8. 11:49
3/6 anonim válasza:
lehet más díszfű is.
Inkább Miscanthus.
4/6 zakos válasza:
Pampafű ez, virága azért nincs, mert késő ősszel virágzik, és saját tapasztalat, hogy nagyon szereti az agyagos talajat. 4 van nekünk, hát sok különbség van az agyaghiányos meg az agyagos között.
5/6 anonim válasza:
Én kertész vagyok, több fűfélét is szaporítok, de címke vagy virágzat nélkül nem tudom őket megkülönböztetni, de ha ti jobban tudjátok, akkor legyen pampafű.
(legalább egy tucat hasonló habitusú díszfű van)
És szerintem még mindig jobban hasonlít a Miscanthus sinensisre.
/A pampafű meg direkt nem szereti a kötött agyagos talajt!
A jó vízáteresztő képességű talajt szereti, és az agyag nem az. [link] /
6/6 A kérdező kommentje:
Én sem igazán láttam különbséget a Pampafű és a Miscanthus között képek alapján. Bár számomra úgy tűnik, mindegyiknek szélesebb levele van, ennek egész vékony, mint a fűszálnak és nem tűnt különösebben élesnek sem, bár nagyon nem tapogattam.
2013. júl. 9. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!