Gomba termesztéssel kapcsolatos tapasztalatok?
gombát szeretnék termeszteni (csiperke gombára gondoltam)Kinek mi a tapasztalata,mennyire éri meg termeszteni?
Hasznos tanácsokat tudtok adni? Mire jó oda figyelni, mi okozhatja a gomba termesztésnél a legnagyob problémát?
Gomba spórákat honnan lehet jó árba beszerezni?
Koszi a gyors valaszod.
"Semmi tapasztalattal en nem vagnek bele" - ezt gondnolom a vallalkozasra ertetted.. Valahol el kell kezdjem, ugyanakkor teljesen egyet ertek amit irtal. nem is ugy akarok neki fogni, mintvallalkozo. egyelore csak minel sikeresebben akarok termeszteni magamnak. Mivel kell fertotleniteni a komposztot? Van egy kisebb pincenk ( kb 8-10 negyzetmeter.) ott akarnam ki probalni. a homerseklet ingadozast tudom szabajozni. ugyanakkor ugy gondolom eleg nedves a levego is. - kb mekkora befektetes kellene egy ekkora pinceben valo gombatermeszteshez? Mire lesz a gomba/komposzton kivul szuksegem?
-altalad emlitett oldalt lattam. mi a kulombseg a termolada es a termozsak kozott? melyik alkalmasabb termesztesre?
Minel jobb minoseg/hozamot ,hogy lehet el erni, mire kell figyelni?
-barmilyen informaciot szivesen fogadok/olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!