Hogy tudnám megakadályozni hogy reggel a kerti sátorban arra keljek fel hogy tiszta izzadtság vagyok?
1. Nálunk még most is 26 fok körül van kint, bent meg 28, kibírhatatlan.
2 A sátrakon lévő szellőző annyit én hogy egy pici levegő bemenjen, de ha nincs kereszthuzatra lehetőségetek akkor cseszhetitek az egészet, de még amúgy is. Az egy vékony többnyire már műszálas vászon anyag ami baromira szigeteli a hőt, és mivel vékony papír réteg az egész kb így egy kis napnál is hihetetlen hamar képes felmelegedni.
Én egyszer voltam sátrazni kb ilyen idő volt akkor is mint most, és már reggel 7 körül amikor még árnyékban jó idő volt, de amint egy kis napfény érte a sátrunkat már meglehetett benne dögleni.
Szerintem ne aludjatok kint, mert ilyenkor totál értelmetlen, este ablakot kinyitjátok fulra akkor elég kellemes idő lehet bent, majd hajnali 5 kor valamelyikőtök keljen fel és csukja be az ablakot plusz ha van redőny maxra lehúzni vagy függönnyel amennyire lehet sötétíteni hogy az ablakon ne tűzzön be a nap és ne fűtse fel a szobát. Ilyenkor pár fokkal jobb lesz plusz a hajnali levegő nehezebben melegszik majd fel.
Vagy egy másik megoldás. Árnyékos részre tenni a sátrat, ahol egy jó darabig nem fog sütni a nap még!
Árnyékos helyre kell tenni az a megoldás rá. Ha új volt. A legjobb ha se nap közben nem süt rá a nap, mert akkor estére amikor befészkelitek magatokat lesz meleg, se reggel ne süssön rá a nap mert úgy reggel ilyen kánikulában már az első napsugarak is felmelegítik. Aztán késő este még ki lehet cipzárazni az esti hűvösnek. A szúnyogokra ügyeljetek csak, általánosan a természetben éjfél és 01 órakor elülnek a szúnyogok, addig ne nyissátok ki.
A légkondis sátor nagyon szupi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!