Hogyan ápoljam a korallvirágomat, hogy virágot is hozzon?
Figyelt kérdés
Szobában van, kb egy éve, de csak zöld levelei vannak, azok meg folyamatosan nőnek,nőnek.2009. okt. 7. 08:31
1/5 anonim válasza:
Sok fény, tápoldat. Nyáron szeret kint lenni,nem tűző napon, de jó fényes helyen. Nekem É-i fekvésű a teraszom, a szobában télen is arra az oldalra teszem. Mikor beviszed télire rovarölőd be. Nekem a bogarak miatt ki kellett dobnom, de van helyette új!
2/5 A kérdező kommentje:
Fényes helyen van, tápoldatozom, mégsincs virágja. A zöld levelei nagyon szépek, húsosak, nincs semmilyen kártevő rajta. Ezért nem is értem miért nem virágzik :-(
2009. okt. 9. 09:20
3/5 anonim válasza:
Neten olvastam és nekem bejött. Tedd sötét helyre addig amíg a bimbók ki nem fejlődnek.Kb. 2-3 hónap. Utána egy fél évig ontani fogja a virágokat.Elötte nyugodtan visszacsipkedheted a hajtásokat is.
4/5 anonim válasza:
köszönöm ez nekem is hasznos válasz. nekem egy fodraszüzletbe van .sok pára éri fény van de nem virágzik. tetejét mindig levágom. olyan mint egy kis fa.
5/5 anonim válasza:
Rövidnappalos virág, de itt el is olvashatod, hogy ez pontosan mit jelent ill. mit tehetsz, hogy újra virágozzon: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!