Kezdőoldal » Otthon » Kert » Tulipán, nárcisz, jácint mi a...

Tulipán, nárcisz, jácint mi a közvetlen következő virágzó virág?

Figyelt kérdés
Elsősorban évelők érdekelnének. Úgy tudom, hogy a tuliból és jácintból is van több virágzási idejű. De ha már végleg elvirágzottak és csak a zöld van, mivel díszíthetek mellette?
2013. máj. 28. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem pont így vannak, és ezt követi az orgona majd a pünkösdi rózsa,pont most virágzik!!

aztán liliom félék...ezekből is van ezer féle változat amely nem csak egy azon időben virágoznak.

krizantém,aranyvessző, ott vannak a krókuszok,pálmaliliom,

rózsa félék,magnólia,zsidócseresznye,sáfrányfű,édes kúpvirág,dáliák,csillagfürt,szegfű,íriszek,kerti mák,nagyezerjófű,selyemmályva,hortenziák,

GONDOLOM VAN MÉG EGY PÁR!!

2013. máj. 28. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
A szegfű és a török szegfű .
2013. máj. 28. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
No és az íriszeket sem szabad kihagyni! :)A sziklakerti, alacsony párnás virágzó évelőket sem, mint tatárvirág, szurok vagy enyvesszegfű, szappanfű, pázsitszegfű, májusi szegfű, a virágágyiak, mint pl. díszlen, korai margaréták, rózsa, levendula stb. :)
2013. máj. 30. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:
1-ES VAGYOK.....ott vannak,hogy az íriszek:DDDD
2013. máj. 30. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!