Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit csináljak a húsevő növénye...

Mit csináljak a húsevő növényemmel?

Figyelt kérdés
(dionaea)elszáradtak a "fogói" gondolom mert eleinte nem desztillált vízzel locsoltam, meg kevés napfényt kapott,a levelek még élnek!levégjam a "fogókákat"?
2009. okt. 4. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekem is Vénuszom van. Sztem ne vágd le. A rovarevés részletkérdés, az fontosabb, hogy legyen mivel fotoszintetizálni. Ha már jobb örülményeket tudtál teremteni neki (világos hely, lágy víz), akkor elkezdi majd hozni az egészséges csapókat, csak türelem.

Azt csak félve merem mondani, hogy lehet, át kellene ültetni tásik adag tőzegbe, ami nincs átitatva a keményvízzel. De annyira nagy tapasztalatom nincs, ennek sztem nézz utána majd. Sok sikert! :)

2009. okt. 4. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
*...másik adag tőzegbe... :)
2009. okt. 4. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:
*Körülményeket... XD csak egyszer tanuljak meg írni
2009. okt. 4. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!