Mikor virágzik a bodza?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni szörpöt de még nem látom, hogy valahol is virágozna.2013. máj. 17. 22:42
1/6 anonim válasza:
Nálunk most. Én már csináltam belőle szörpöt, üdítőt.
3/6 anonim válasza:
Most, most..siess, mert lassan már bepirosodik.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát komolyan még sehol nem láttam, pedig sokat járok arra amerre van. Majd holnap kimegyek azért, nem is akarok sokat, csak 1-2liter szörpöt.
2013. máj. 17. 22:58
5/6 anonim válasza:
Nálunk már van bőven én holnap vagy vasárnap tervezek kimenni a barátnőmmel. Mi is sok szörpöt csinálunk, mert a barátnőmnek nagyon jó érzéke van hozzá, pedig nem egyedi receptet használunk, hanem sima egyszerűt amit google első találatnak kiad. Mi autóval megyünk és több ládával össze szedünk ilyeneket.
Szóval most nagyon figyelj, mert már alakulgatnak szépen.
Nálunk már sok van mondom és már 2 napja hazafele munkából már szedtem össze egy kis dobozra valót.
6/6 anonim válasza:
most, én már megszedtem magam.
a padláson már 2 napja szárad, még nem zörgős, de már száraz, a szörpnek való még ázik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!