Hogy néznek ki a paradicsomjaim?
Figyelt kérdés
A legutolsó -64es- képen már megjelent egy apró kis gombóc:D.
Sima virágföldbe ültettem őket,és ez lenne az első próbálkozásom.
Kicsit furcsállom viszont,hogy nem bokrosodnak. Ez mitől lehet?
A kisebb fajta kocka cserép elég lesz nekik?
2013. máj. 12. 17:10
1/3 anonim válasza:
Nem minden fajta bokrosodik. Azért jól néz ki a nyomorult.
2/3 anonim válasza:
Szépen néznek ki, büszke lehetsz rájuk. Úgy látom, hogy ez lugasparadicsom, ez ne is fog bokrosodni.
De a hónaljhajtásokat tördeld ki, mert akkor több tápanyag jut a termésnek.
A képen a középső hajtás. ( a te növényeiden is megjelentek már)
Másik tanácsom, hogy most tápoldatozd meg őket (amikor elkezdik hozni a termést, akkor több tápanyagra van szükségük)
3/3 anonim válasza:
Szia! Én is az idén kezdtem kísérletezésbe paradicsomügyileg. Ez a föld nem elég, minimum annyi kéne minden tőnek, mint amelyik a legnagyobb cserép, illetve tövenként min. 1 m² . Én erkélyen ültettem panelban, nekem a beporzással akadt gondom, de én is virágföldbe tettem őket, és szépen fejlődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!