Kezdőoldal » Otthon » Kert » A felújító fűmagot nem kell...

A felújító fűmagot nem kell belegereblyézni a földbe?

Figyelt kérdés
Elég gyér a füvünk, gondoltam, feldúsítom. Lehet is kapni olyan fűmagot, aminek az a neve, hogy "Felújító fűmagkeverék". De ez hogy működik? Rászórom, és ennyi? Mivel már van a területen fű, elég nehézkes lenne elgereblyézni. De akkor meg hogy is van ez?

#fű #kert #füvesítés #felújító fűmag
2013. máj. 10. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szórd rá,és gyakran locsolgasd.A viz belemossa a földbe .
2013. máj. 10. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is nézegettem a felújító fűmagkeveréket,de nem mertem megvenni,mert a csomagolására meg úgy volt írva,mintha rendesen kellene elvetni. Bár nem értettem,akkor miért felújító?! :) Egyébként egyik ismerősöm úgy csinálja,hogy minden fűnyírás után szór el fűmagot. Nagyon szép a füve :)Idén én is ezt fogom kipróbálni.
2013. máj. 11. 09:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Hm. Akkor veszek sima fűmagot, és azt szórom rá a fűre. Remélem, a locsolás tényleg belemossa a földbe.
2013. máj. 11. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltam, hogy elszórtam és a lábammal végigtapostam Utána óvatosan meglocsolni, h ne mossa össze a víz a magokat.
2013. máj. 12. 00:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos a madarak miatt mindenképp be kell fedni egy kis földdel, vagy ennek hiányában többszörös adagban kiszórni betemetés nélkül. Ha nagyon gyér a fű, akkor talán érdemesebb az egészet kiszedni és újravetni.
2013. jún. 4. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!