Beus9115 kérdése:
Anyu nagyon rég óta keres cigánymeggy fát! Hol találunk?
Figyelt kérdés
Aki az ország egész területén tud róla, hogy hol van és képpel együtt megtudja nekem mutatni ( mert anyu konkrétat keres és nem biztos, hogy egyezik a keresési eredményünkkel), hogy milyen Azt nagyon megköszönnénk. Eladásra természetesen:)
írjatok nekem privátban :)
2013. máj. 5. 21:41
1/8 anonim válasza:
Nagyon-nagyon finom ez a meggy. Sajnos nálunk is kipusztultak a fák.
2/8 anonim válasza:
Kicsi a valószínűsége, hogy találsz ilyen fát, csemetét pedig aligha. Igaz, hogy jóízű a termése, de eltenni nem való. Kiputtyogatni is rendkívül hosszadalmas.
Nem véletlen, hogy hagyták kipusztulni.
3/8 anonim válasza:
Fagyasztani szoktam,mert főzeléknek,levesnek,süteménybe tenni ez a legjobb. Sajnos a betegség ezt is kivitte nálunk.
4/8 anonim válasza:
Elviekben nekünk még van a telken,amint van időm lefotózom.
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,engem egyenlőre nem csemete érdekelne hanem nagyobb mennyiségben a termése ugyanis a családban hagyomány a meggybor készítés és ehhez kéne a cigány meggy :-).
2013. máj. 8. 12:04
7/8 anonim válasza:
Anyu nagyon rég óta keres cigánymeggy fát! Hol találunk?
Régóta!
8/8 A kérdező kommentje:
Igen régóta de azért írtam ide mert gondolhatod,hogy nem jártuk be az országot városról-városra faluról-falura,hogy van-e azért nem reménytelen teljesen,hogy valaki esetleg tud ebben segíteni!
2013. máj. 10. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!