Mennyi idő alatt derül ki, hogy a tavasszal ültetett szabadgyökerű gyümölcsfa megeredt?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt kellene kirügyeznie?2013. ápr. 26. 19:25
1/4 anonim válasza:
Már ki kellett volna rügyeznie. Tavasszal ültetetteket mindenképpen iszapolva kell ültetni még a konténeresnél is érdemes a nagy adag víz (sár) a gyökerek közé.
2/4 anonim válasza:
Akár egy hónapot is késhet a rügyezés .Semmi estre se huzzad ki.Ha van víz,akkor öntözgesd .
3/4 A kérdező kommentje:
Ástam neki egy 80x80x60-as gödröt, a földet jól elkevertem marhatrágyával, iszapoltam az egészet, majd beletettem a fát. Szépen visszaszórtam rá a kevert földet, tovább öntöztem, a végén az egészet letapostam és a karóhoz kötöztem a fát. Mindez 3 napja történt, azóta is napi szinten öntözöm. Remélem megered majd.
2013. ápr. 27. 20:49
4/4 anonim válasza:
Attól függ milyen fa, ugyanis vannak fák, amelyek hamarabb rügyeznek. Szerintem légy türelmes, hagy kapjon erőre. Akkor van gáz, ha csak a törzse alsó részénél kezd el rügyezni, vagy ha egyáltalán nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!