Ma vettem egy Bonsait! Nem tudom hogy milyen fajta és hogy hogyan kell tartani! Eseteleg valaki ismeri?
Figyelt kérdés
Beltéri Bonsai volt ráírva! Az eladó sem tudott többet ennél! Képeket mellékelek! [link]
2013. ápr. 26. 15:45
1/4 anonim válasza:
Auchan bonsai. Naponta negyed deci esővizet kell neki adni, no tűző napfény vagy radiátor, mert ha picit is kiszárad, a levelek elfonnyadnak és nincs visszaút. Hetente egy pici tápoldatot lehet a vízzel bejuttatni.
2/4 A kérdező kommentje:
Rájöttem menet közben hogy ez a Kína szil. De azért kösz az infot de nem Auchan Bonsai ilyen típus nincs...
2013. ápr. 26. 21:19
3/4 anonim válasza:
Hát az első jó hülyeséget írt!
Tanulmányozd a hirthbonsai.hu-n a gondozási útmutatókat!
4/4 anonim válasza:
Nekem a levelei alapján gesztenye fának tűnik de nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!