Mitől melegedhet a kerti szivattyúm?
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy azért mert a teljesítménye túl nagy? Colos az átmérője, a kertet locsolnám vele, de le van szűkítve a colos 3/4-re, majd fél colosra! Kb fél óráig megy, de még egyszer sem állt meg mert szoktam nézni hogy melegszik e a motor és amikor már nem bírja a kezem a hőt akkor lekapcsolom, 1 db szórófej megy róla a papírjai szerint 4-et lehet rákötni, sejtem hogy ez a baj de kíváncsi lennék ki mit mondd ezzel kapcsolatban! Köszi2013. ápr. 25. 17:20
11/12 A kérdező kommentje:
De akkor mire való ez a szivattyú, amit ha szórófejekkel terhelsz akkor felmelegszik és leáll párszor, majd leég??? Vagy fogjak egy locsolót és tartsam a slag alá hátul a kertben és rohangáljak végig mindenhol meglocsolva mindent? Na mindegy holnap itthon lesz a colos slag 35 méter meglátjuk mire megyek vele, ha mást nem majd beszerzek én is egy Kamát!
2013. ápr. 26. 21:21
12/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy túl óvatos vagyok, először amikor megjött a szivattyú, a hűtő ventillátorának a burkolata ferde volt, majd egyszer foghatta magát és megállította a ventillátort és nem volt léghűtése, és megállt, szaga volt rendesen, később mikor kihűlt beindult újra ugyanúgy ment mint előtte, az más kérdés hogy károsodott, garanciába kicserélték, ennek nem ferde a burkolata, azóta is nézem hogy "szelel-e", de holnap járatom sokáig a hozzá való colos tömlővel, meglátjuk mi lesz!
2013. ápr. 26. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!