Mit csináljak, ha nagyon rögös a földem, lehet már ültetni bele?
Tavaly ősszel alaposan felástam a kertet. Idén az esős, havas idő miatt csak most hétvégén tudtam neki esni az ásásnak, először alaposan átforgattam, majd felkapáltam nagy kapával. Ma megint
átforgattam egy ásóvillával, meg utána kiskapával.
A tavalyi porhanyós földemnek lőttek, még mindig hatalmas darab, kapával szét nem üthető göcsörtök vannak a parcellában.
Lehet még valamit tenni? Egy hétig még ne vessek és kapáljam még át párszor a földet?
Se répa, se gyökér, se borsó nincs még vetve... Egyébként lehet ilyen melegben még petrezselymet vetni? A borsóból és a répából szándékosan kései fajtákat vettem.

Ásás után gereblyével kell elsimítanod, és vethetsz bele. Felesleges újra felásnod.
Petrezselymet még vethetsz.

A legjobb lenne egy rotációs kapa (kapáló gép)
Az tud jó földet csinálni .Ha neked nincs ,de lehet egy ismerősnek ,rokonnak ,szomszédnak . Fél órás munka ez,ilyen
földön .
Még mindent elvethetsz,őszig megnő .

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!