Milyen virágos növény tűri jól a sötét helyet?
A teraszunk fából készült, ezért elég sötét van az ablakpárkányon. Olyan egész késő őszig virágzó balkon virágot keresek, ami nem nyurgul fel a fényhiány miatt.
Vagy olyan is megfelelne, ami nem virágzik, de levelével szép.
Bocsáss meg kedves kérdező, de muszáj a klasszikus poént válaszolnom: A kankalin sötétben virágzik.
Kérlek ne pirosozz le, mert csak mosolyt akartam csalni az arcodra. Tavasz van, jó idő, jó a kedvem...ennyi. Remélem találsz tényleg klassz növényeket! :)
Első vagyok és nem értem az Utolsó poénját!:) Én vagyok csak így evvel? Egyébként nagyon jót mondott a primula avagy kankalin is az árnyékot szereti. Nekem idén ez volt az első virág amit vettem a fedett teraszra asztaldísznek,mert valóban az árnyékos helyen érzi jól magát. Még az árvácska jutott eszembe meg a díszcsalán és tényleg a nebáncsvirág különböző fajtái is jók lehetnek oda!Ja és nem csak a gumós begónia,az egynyári is jó!:)
Kerestem két cikket is Neked:
Üdv.: Első!
Elnézést kérek, bizonyára másik korosztály. A vicces idézet a Keménykalap és krumpliorr c. gyerekfilmből való, megboldogult gyermekkorom kedvencéből.
Most vetítették nemrég, érdemes megnézni a fiatalabbaknak is. S ez a mondat volt a titkos jelszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!