Kf quantum 55 rotakapa: cserélnék olajakat, miből mennyit, ill. milyen viszkozitásút? Olaj ill. lev. Szűrőt milyet, ill. honnét?
A napokban került hozzám a gép, Briggs & Stratton motoros,szeretném leszervizelni, mielőtt használatba venném, sajnos a gyártó honlapja sem nyújtott kellő információt a fenti kérdésben.
Kérem, aki ilyet,vagy hasonlót használ, segítsen ki a szükséges infókkal. Előre is köszi!
Ha esetleg nem érkezne konkrét válasz:
Keresel egy olyan szaküzletet (azaz nem Tuskót), ahol árulnak rotát is meg olajat is. Ott tudni fogják pontosan. (Én is így szoktam, amikor csere előtt állok.)
Ha véletlenül úgy látod, hogy nem biztos a dolgában az eladó, nem vágja rá azonnal, akkor menj át másik boltba.
(Amúgy a pontos mennyiséget látni fogod beöntéskor, a motoron van olajszintmérő, a hajtóműbe meg annyit szoktam, hogy vízszintesen állva éppen ne folyjon ki, de elérje a kifolyólyuk alját.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!