Hogyan daraboljak fel egy kidőlt fát úgy, hogy minél brutálisabb, lehetőleg értelmetlenül nagy pusztítással járjon?
Próbáld meg szétverni a fejeddel. Képzeld el, hogy először csak vérzik a fejbőröd, majd beszakad a koponyád..minden csupa vér. Szerintem ez lenne a legbrutálisabb és legértelmetlenebb.
Ha nem vagy ennyire bevállalós, akkor köss hozzá egy gázpalackot és küldj bele egy golyót (azért ne nagyon legyen senki a közelben, és érdemes fedezékbe vonulni).
Hát akkor mégiscsak az első lehetőség marad, próbáld a fejedet használni!
(Nem feltétlenül fizikailag, mint inkább szellemileg... Á, inkább hagyjuk...)
Amilyen a kérdésed ,olyanok a válaszok ,és nem kell megsértődni érte .Te itt nem segítséget vársz .Nálad a brutalitás a fontos ,és nem a fa szét darabolása .
Azt hiszem ezt a kérdést nem ide kellett volna kiírnod .
Jobb lett volna azt kérdezned,hogy lehet bejutni a phsziátriára .
Szerintem ha egy robbanás elég erős egy fa szétvetéséhez, az a környékbeli ablakokat is kiviszi.
Égni meg sokáig fog. Unalmas lenne megvárni, amíg több köbméter fa elég. Szerintem hagyd a francba, amíg nem találsz valami kreatív felhasználási módot arra a szerencsétlen törzsre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!