Tudnátok ajánlani nekem szép, viszonylag gyorsan növő kúszónövényt?
Egy kb. 3-4 m magas kovácsolt vas kerítést kellene befuttatni vele, de az sem baj, ha kifejlett állapotában nem ér fel a tetejéig a növény. Nem baj, ha nem nagyon igényes: a kerítés K-i fekvésű, a növényt csak a déli órákig érné direkt napfény. Locsolni tudom a növényt, de a talaj valószínűleg nem túl dús ásványi anyagokban, mert évek óta nem foglalkoztak vele (bár gondolom trágyázással ezen lehet javítani). Évelő és egynyári növények is érdekelnek.
Köszönöm a segítséget!
És ha tudnátok hozzá javasolni kertészetet, ahonnan meg lehet venni/rendelni, azt is megköszönném!
Szia!
Actinidia kolomikta, clematis sp., lonicera japonica, parthenocissus quinquefolia. Azért írtam latin neveket, mert így nem lesz félreértés az árudákban.
Kertészetet nem tudok javasolni.
Elég utálatos tud lenni,de nekünk ilyen van a kerítésre futtatva
# 2!
Nekem is eszembe jutott, meg aztán az is, hogy a trombitafolyondár napos fekvésben hoz igazán sok virágot.
Nálad milyen helyen van?
Futtasd be Borostyánnal ,nagyon igénytelen ,télen nyáron zöld,csak évente 1-2x meg kel kicsit nyírni . A nyírása nagyon könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!