Kezdőoldal » Otthon » Kert » Tudnátok ajánlani nekem szép,...

Tudnátok ajánlani nekem szép, viszonylag gyorsan növő kúszónövényt?

Figyelt kérdés

Egy kb. 3-4 m magas kovácsolt vas kerítést kellene befuttatni vele, de az sem baj, ha kifejlett állapotában nem ér fel a tetejéig a növény. Nem baj, ha nem nagyon igényes: a kerítés K-i fekvésű, a növényt csak a déli órákig érné direkt napfény. Locsolni tudom a növényt, de a talaj valószínűleg nem túl dús ásványi anyagokban, mert évek óta nem foglalkoztak vele (bár gondolom trágyázással ezen lehet javítani). Évelő és egynyári növények is érdekelnek.

Köszönöm a segítséget!

És ha tudnátok hozzá javasolni kertészetet, ahonnan meg lehet venni/rendelni, azt is megköszönném!

2013. márc. 28. 09:28
 1/7 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Actinidia kolomikta, clematis sp., lonicera japonica, parthenocissus quinquefolia. Azért írtam latin neveket, mert így nem lesz félreértés az árudákban.

Kertészetet nem tudok javasolni.

2013. márc. 28. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Elég utálatos tud lenni,de nekünk ilyen van a kerítésre futtatva

[link]

2013. márc. 28. 11:55
 3/7 A kérdező kommentje:
és miért utálatos?
2013. márc. 28. 12:00
 4/7 Pietrosol ***** válasza:

# 2!

Nekem is eszembe jutott, meg aztán az is, hogy a trombitafolyondár napos fekvésben hoz igazán sok virágot.

Nálad milyen helyen van?

2013. márc. 28. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Futtasd be Borostyánnal ,nagyon igénytelen ,télen nyáron zöld,csak évente 1-2x meg kel kicsit nyírni . A nyírása nagyon könnyű.

[link]

2013. márc. 28. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
A trombitafolyondárt javaslom én is.
2013. márc. 28. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Illatos lonc.Igénytelen és gyorsan befut mindent
2013. márc. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!