Múlt szombaton sikeresen túlestem ( nem volt eső, szél és fagy sem ) első lemosó permetezésemen, de másnap már lehullott 2 cm és azóta újabb 10 cm hó. Hatásos lesz a gyümölcsfák lemosása vagy meg kell ismételnem? Vegesol eres-t használtam.
Felesleges ilyen erős szer után már. Én nem hiszem hogy valaki is úgy elvégezze ezt,mint ahogy ezt kertészek mondják,
vagy a "nagy könyvben" le van írva .Azt mondják úgy kell
ezt csinálni,hogy a fa összes részén,a kis ágakon is ,
follyon a permetlé. Ettől lemosó.Ez számomra elképzelhetetlen,nem hogy 10-
vagy ennél sokkal több fánál,de még 2 nél is .
Az úr Isten nem győzné ezt sem permetlével,sem idővel ,sem pénzel .Telkem,lakhelyem közelében van,most 1 éve már csak talán volt,közép Európa legnagyobb körtése. Volt rá
lehetőségem megfigyelni a munkákat .A lemosó permetezés
semmivel sem különbözött az egyéb permetezéseknél .
Ugyan úgy ment a gép a sorok közt . Már olvastam azt is,
a lemosó elmulasztása esetén,kicsivel erősebb szert kell keverni és ezzel permetezni a leveleket .A lemosó permetlének legalább 90% a elszáll a semmibe .Vannak lemosó permetszerek melyek kisebb koncentrátumban permetezésre is felhasználhatók .
Van felszívódó,simán csak rajtmaradó,meg olajos is .
Na ezt az utolsót az azonnali eső sem mossa le .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!