Mikor ültessem el a virágmagot?
Figyelt kérdés
márciusban vagy áprilisban ültettem petunia virágmagot cserépben nem sok kelt ki, de még mindig nem olyan nagy és nem virágzott,pedig adtam neki tápoldatot is.Mikor ültessem majd el a magot,hogy jövöre időben virágozzon? Nem csak petuniát,más virágmagot is.2009. szept. 17. 16:25
1/5 anonim válasza:
A magok tasakjára rá van írva,hogy mikor,milyen mélyre-távolságra kell ültetni,és mikor kell szétpalántázni őket.
2/5 A kérdező kommentje:
ez alapján csináltam de amikor ki kellett volna ültetni 1 cm körül volt,valahol olvastam,hogy már januárban kell ültetni?
2009. szept. 17. 20:21
3/5 anonim válasza:
Igaz rá van irva hogy mikor kell.Van mikor betartom van mikor nem. Ha nem tartom be akkor virágvasárnap szoktam elvetni a magokat ezt a nagymamámtol hallotam és láttam mikor elvetette.És mindig rengeteg virágaink vannak.
4/5 A kérdező kommentje:
mikor van virágvasárnap?
2009. szept. 19. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!