Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan hasznosítsam újra az...

Hogyan hasznosítsam újra az építési törmeléket (betontömbök, téglatörmelék, kavics, cserépdarabok), amit a kertemben bányászok ki a földből?

Figyelt kérdés

Annyira sok nincs, hogy egy konténer tele legyen, és hátha van jobb megoldás.

Ötletem : betondarabokat a kerítés mellé a föld síkjába elhelyezem, és szórok rá fenyőmulcsot, vagy murvát, így lesz egy kis járdám, nem nő ki ott a gaz, és akár még szép is lehet.

Mit gondolsz ? Vagy más ötlet ? Nincs erre a beruházásra sok pénzem. (max 5 ezer forint)

2013. márc. 21. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a ssziklaakert aalapját ez adta. Kertépítőktől tanultam. Összedobálni a tégla betondarabokat, rá a termőföld abba a "szép" terméskövek.

A sziklakertnek jó vízelvezetésű alap kell, a törmelék pont ilyen.

2013. márc. 21. 13:30
 2/3 A kérdező kommentje:
hú, ez nagyon jó ötlet ! Így is gondban vagyok, hogy semmi se fog megmaradni a kertemben, mert a kutya mindent letapos, még a gaz se nő ki.
2013. márc. 21. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Én most tervezem, hogy az erdőből guberáljak, és hazahozzak pár beton kerítéselemet járdának.
2013. márc. 23. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!