Miért sárgul el, majd dobja le sorra a leveleit a szobafutókám?
Figyelt kérdés
A konyhában van futtatva, fényt kap eleget, 2 ablak is van. Továbbra is hajt új leveleket, viszont a régieket sorra dobálja le. Már teljesen meg van kopaszodva.2009. szept. 14. 21:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem tápanyaghiánya van, adj neki tápoldatot.
2/4 anonim válasza:
Ültesd át talán régen volt kicserélve e föld.Nekem is van de nagyon szép és nem hullik a levele én karóra futtatom kb 2 méter magas és 5tő van egy cserépben.
3/4 anonim válasza:
Ha huzat éri, akkor is dobálja a leveleit. Nekem is van, amelyik potyog, és sárgul a szára. Kiszedtem a földből, nem volt gyökere. Levágtam egy kicsit a tövéből, hogy frissüljön, most próbálom gyökeresztetni.
4/4 anonim válasza:
A huzat annyira nem zavarja ritkán kell locsolni és átültetni csak egy mérettel nagyobb cserépbe szabad és a fényt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!